27 Eylül 2010 Pazartesi

her şeyi anneden bekleme, istersen sen de orospu çocuğu olabilirsin

başlık çalıntı hocam, fikirde öyle, nereden çaldığımı ben söylemeyecem, siz de aramayın, hayatımda gördüğüm en sağlam site ama siz ulaşmaya çalışmayın, neden mi? siteyi fena kıskandım, yayılmasına yardımcı olmak istemem, e müsade edin yılda bir kerede ben ibnelik yapayım. 

başlık ile fikir çalıntı ama şuradan sonrası benim,

anneniz orospuluk yaparsa size otomatik olarak orospu çocuğu denir, gördüğünüz gibi orospu çocuğu olmak için annenizin katkılarına ihtiyacınız var, her şeyi anneden babadan beklememek lazım, ondan bağımsız bir orospu çocuğu olabilirsiniz, nasıl mı?

1- tek arabanın sığacağı bir yolun iki tarafındasınız, karşınızda ki araba ya da siz beklemek durumundasınız, ondan önce davranıp tam ortada karşılayın onu ve geri geri gitmesini sağlayın

2- süper marketin kasasındasınız, iki aylık alışverişinizi bir kerede yapmışsınız, arkanızda bekleyen elinde tek parça ürün bulunan insan evladına sakın sıranızı vermeyin

3- yediklerinizin,  içtikleriniz artıklarını sokağa atın kurtulun, yere tükürün, belediye otobüsünde osurun, sinemada geğirin

4- sokak kedisi sırnaşırsa tam karnına sağlam bir tekme yapıştırın

5- yaşamınızı komplekslerinizin eline bırakın. bu orospu çocukluğuna giden en kestirme yoldur. unutmayın; kimse sizden iyi, akıllı, zeki, güzel, yakışıklı, iş bitirici, iş bilir, karizmatik, pratik olamaz. olur gibi duruyorlarsa bütün çiğliğinizle üstlerine yüklenin! bu şehrin iki mükemmel insana ihtiyacı yok! siz ona yetersiniz.

6- sevgilinizi, eşinizi aldatın ve gözlerine baka baka senden başkasını sevemem aşkımm gibi tam orospu çocukluk lafları edin

7- başkalarının mutsuzluklarına aldırış etmeyin, hatta sevinin

8- çalıştığınız yerde kiminle ilgili ne biliyorsanız patrona ispiyon edin, terfi etmek için ne ibnelik lazımsa yapın

bu yollardan bir yada bir kaçı sizi orospu çocukluğuna giden yolda emin adımlarla yürütür. yeni başlayanlar için not, 42 çeşit orospu vardır; en tehlikesizi para karşılığı seks yapandır. annelerinizi sevin.

4 yorum:

  1. buraya konuyla ilgili çok sağlam bi laf yazmadan edemiycem.. 'annen çok muhterem insan ya sen nerden çıktın bilmiyorum!!' (kulakların çınlasın ömer abi!!) bu lafta bahsi geçen şahsın nerden çıktığını ben de kestiremiyorum;kestirebilecek biri olduğunu da zannetmiyorum.. hem de bunlardan aynı geni taşıyan iki tane var!!

    hey gözünü sevdiğimin paradoksu!!

    YanıtlaSil
  2. ben artık çetele tutmayı bıraktım, o kadar çok ki, akrabam olanları hiiç kale almıyom,

    YanıtlaSil

yorumunu alayım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

crome indir resimler kaybolmasın

Blog Listem

tık tık

Etiketler

3. sayfa (1) 3. sayfa haberleri (1) abdulrahim karakoç (1) acı (2) ahmet hakan (1) ahmet kaya (1) akp (1) amele (1) anket (1) another brick in the wall (1) asabi amca (1) aşk (1) atv (1) avrupa yakası (1) azgın yaylası (1) bağımlılık (1) barcelona (1) bayram (1) bdp (1) bebek (1) beni siz delirttiniz (1) blog (5) blogger (1) burhan altıntop (1) cemal süreyya (1) cinayet (2) cinnet (1) Crispin Glover (1) çiçeklerin dili (1) dayı (1) depresyon (1) disko kralı (1) disleksi (1) dizi (1) dostoyevski (1) dünya kupası (1) edep (1) eminem (1) ergenekon (1) etiketsiz (1) evcilik oyunu (1) famagülün suçu ne? (1) fasit daire (3) fazıl say (1) feridun düzağaç (1) fikret kızılok (1) filistin (1) film (2) fuck (2) futbol (2) gaymak (1) güncel haber (1) gürültü (1) haber (5) halil bakırcı (1) hatıra (1) html (1) ice cream man (1) iki onluk (1) imagine (2) imam (1) internet (1) intihar (1) intikam (1) israil (1) isyan (1) john lennon (1) john lenon (1) kafein (1) kahve (1) kahve bahane (1) kahve molası (1) kanal 24 (1) kanıt (1) karikatür (8) kayısı çekirdeği (1) kedi (1) kenanbeyobası (1) klip (3) klişe (1) kuma (1) kurbağa (1) kusursuz cinayet (1) manyak (1) masturbasyon (1) mehmet güleryüz (1) meme ucu (1) milliyet (1) mizah (6) müzik (1) neşe (1) no afraid (1) olmak ya da olmamak (1) oruç (1) ölüm (3) ölüm dörtlüğü (1) pame (1) para bozma (1) pink floyd (1) prenses (1) radiohead (1) resim (1) ressam (1) rize belediye başkanı (1) roman (1) rüyada gelen (1) saflık (1) safti (1) sağlık bakanlığı (1) salak (1) sanat (1) sanat takibi (1) sapık (1) sertap erener (1) sevda demirel (1) sex (1) sınav (1) siyaset (2) sok (1) sonbahar (2) sperm bankası (1) street sipirit (1) stres (1) suç (1) şantaj (1) şey said (1) şiir (8) şişmanlık (1) şopar (3) taciz (1) tarikat (1) tecavüz (1) tefrika (1) terör (1) the chat (1) tişört (1) turhan selçuk (1) Türkçe (1) Türkiye (1) üçüncü sayfa haberleri (1) üstü kalsın (1) vakit gazetesi (1) volkan ertunç (1) vuvuzela (1) vuvuzella (1) william shakespeare (1) yalnızlık (1) yarışma (1) yavşak (1) yunanistan (1) yurdum insanı (1)