19 Temmuz 2010 Pazartesi

SEVDA DEMİREL ZENCİ SEVER

SEVDA DEMİREL ZENCİ SPERMİ ALDI!..

Şarkıcı Sevda Demirel, Leyla Bilginel ve Güner Özkul gibi bir sperm bankası aracılığıyla hamile kaldı. Demirel, siyahi bir erkeğin spermlerini aldı. ( kaynak : www.habervitrini.com)

Sağlık Bakanlığı Sevda Demirel'i incelemeye aldı
Yönetmelik yürürlüğe girdiği andan itibaren bir çok tartışmayı da beraberinde getirmişti. 6 Mart 2010 tarihinde "Türk soyunu koruma" amacıyla yapılan yönetmelik değişikliğiyle sperm bankasından hamile kalanlar hapis cezasıyla yargılanabilecek. ( kaynak : www.haber24.com)

Akıllara zarar iki haberi peş peşe görüyorsunuz canım Türkiyem, Sevda DEMİREL'i tanımayanınız yoktur sanırım, hele hele erkekseniz. Gayet insani duygularla anne olmak istemiş hanımefendi, kucağıma alıp seveyim, gıdısı pudra koksun, poposu yumuşacık bir bebeği olsun istemiş. Yanda kendisini bebeği arzularken görüyorsunuz. O kadar çok istemiş ki sormayın. Amma ve lakin evlenmekte istememiş, normal olarak istememiş demek lazım. Koca demek bayan için, üstelik güzelliğiyle ve albenisiyle iş yapan bir bayan için devamlı işine karışan, onu kıskanan, iş yapmasına engel, özgürlüklerini kısıtlayacak bir ayak bağından başka bir şey değil. Buna da kimse karışamaz, burada da sıkıntı yok. Evlenmeden bebek sahibi olmak için akla mantığa uygun da bir yol seçmiş, sperm bankasından tahvil satın almış. Kimsenin ağız kokusunu çekmeden, nazına katlanmadan kolayca ve çoğu konuda garantili bir yol seçmiş. Sipariş veriyorsun ona göre dölleniyorsun, bence çok süper.

Bunu da çoğu reklam ihtiyacı olan sanatçımız gibi basın yoluyla biz halka duyurmuş, ben buna da sıcak bakıyorum şahsen, para kazanmaları için biz salak halkın dikkatini çekmek, merak ettirmek zorundalar. Bu onların değil bizim suçumuz zira, sen ne okursan o yayınlanır, sen ne izlersen o üretilir. Sen seçmeyi bilmezsen birileri seçim hakkını elinden alır. Hangi kanalı açarsan bunları görürsün ki normal sonuçtur.

E medyayı da bir tek ben takip etmiyorum tabi, sağlık bakanımız da bunu takip etmiş, yetinmemiş sayın savcılarımıza suç duyurusunda bulunmuş. Kendisini yanda suç duyurunda bulunurken görüyorsunuz. Sayın savcı ''Türk soyunun korunması kanunu'' çerçevesinde hapis cezasına çarptırılması için dava açabilecek ki ihtimaller bunu gösteriyor. 

Akıllar almıyor hocam bu iki haberi, aklı alabileniniz varsa tebrik ederim.

  1. Sevda hanım, neden zenci?
  2. Sevda hanım neden bunu açıklamadan önce avukatlarınız kanunlara uygunluğunu araştırmadılar. Bilmiyor musunuz bu ülkede şeytanın aklına gelmeyecekleri düşünenler var.
  3. Neden Türk  soyunu koruma ihtiyacı hissettiniz sayın bakanım? Biz kelaynak mıyız? Soyumuz mu tükeniyor n'olur doğru söyleyin.
  4. Türk toprağını da korumak için kanununuz var mı? İsrailliler, araplar şakır şakır arsa alıyor da.
  5. Türk petrolü, altını, boru ( boru derken yanlış anlaşılmasın bor madeni) korunmalı mı aceba?
  6. Sevda hanım sperme para vereceğine tatlı tatlı göz süzse zencinin birini yatağa bağlayıp hamile kalsa napacaktınız? Türk soyu sadece sperm alınınca mı bozulur. 
  7. Türk soyu akdeniz de kalmışmıdır? O taraflarda rus anneden Türk babadan olma  çocuklar safkan mıdır?
  8. Türk soyu baba yabancı olursa bozulur anne yabancı olursa bozulmaz mıdır?
  9. Başka işiniz yok mudur?

Muhtemel doğumda aha böyle olacaktır. Sağlık bakanı merak etmesin zaten doğumda burada olmayacaktır zira bu ülkede sezaryana da takmıştır kendisi. Son Bombası ise danıştayın bozduğu tam gün yasasını ''bana ne ya, ben uyguluycam işte'' şeklinde yaptığı açıklama ve doktorları muayenehanelerinizi kapatırım valla diye tehtit etmesidir.

Ez cümle bu olayda tek yoruma açık ve sakıncalı durum sevda hanıma Allah analı babalı büyütsün diyemeyecek olmamızdır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumunu alayım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

crome indir resimler kaybolmasın

Blog Listem

tık tık

Etiketler

3. sayfa (1) 3. sayfa haberleri (1) abdulrahim karakoç (1) acı (2) ahmet hakan (1) ahmet kaya (1) akp (1) amele (1) anket (1) another brick in the wall (1) asabi amca (1) aşk (1) atv (1) avrupa yakası (1) azgın yaylası (1) bağımlılık (1) barcelona (1) bayram (1) bdp (1) bebek (1) beni siz delirttiniz (1) blog (5) blogger (1) burhan altıntop (1) cemal süreyya (1) cinayet (2) cinnet (1) Crispin Glover (1) çiçeklerin dili (1) dayı (1) depresyon (1) disko kralı (1) disleksi (1) dizi (1) dostoyevski (1) dünya kupası (1) edep (1) eminem (1) ergenekon (1) etiketsiz (1) evcilik oyunu (1) famagülün suçu ne? (1) fasit daire (3) fazıl say (1) feridun düzağaç (1) fikret kızılok (1) filistin (1) film (2) fuck (2) futbol (2) gaymak (1) güncel haber (1) gürültü (1) haber (5) halil bakırcı (1) hatıra (1) html (1) ice cream man (1) iki onluk (1) imagine (2) imam (1) internet (1) intihar (1) intikam (1) israil (1) isyan (1) john lennon (1) john lenon (1) kafein (1) kahve (1) kahve bahane (1) kahve molası (1) kanal 24 (1) kanıt (1) karikatür (8) kayısı çekirdeği (1) kedi (1) kenanbeyobası (1) klip (3) klişe (1) kuma (1) kurbağa (1) kusursuz cinayet (1) manyak (1) masturbasyon (1) mehmet güleryüz (1) meme ucu (1) milliyet (1) mizah (6) müzik (1) neşe (1) no afraid (1) olmak ya da olmamak (1) oruç (1) ölüm (3) ölüm dörtlüğü (1) pame (1) para bozma (1) pink floyd (1) prenses (1) radiohead (1) resim (1) ressam (1) rize belediye başkanı (1) roman (1) rüyada gelen (1) saflık (1) safti (1) sağlık bakanlığı (1) salak (1) sanat (1) sanat takibi (1) sapık (1) sertap erener (1) sevda demirel (1) sex (1) sınav (1) siyaset (2) sok (1) sonbahar (2) sperm bankası (1) street sipirit (1) stres (1) suç (1) şantaj (1) şey said (1) şiir (8) şişmanlık (1) şopar (3) taciz (1) tarikat (1) tecavüz (1) tefrika (1) terör (1) the chat (1) tişört (1) turhan selçuk (1) Türkçe (1) Türkiye (1) üçüncü sayfa haberleri (1) üstü kalsın (1) vakit gazetesi (1) volkan ertunç (1) vuvuzela (1) vuvuzella (1) william shakespeare (1) yalnızlık (1) yarışma (1) yavşak (1) yunanistan (1) yurdum insanı (1)